Budapest

Csárdi_AntalCsárdi Antal – főpolgármester-jelölt

Budapesti kisvállalkozóként napjaim legnagyobb részét a fővárosi emberek között töltöm, itt élek, dolgozom és nevelem két lányomat. Csárdi Antal vagyok, a Lehet Más a Politika főpolgármester-jelöltje. Több mint tíz éve foglalkozom a főváros és a fővárosiak ügyeivel, eleinte civil szervezetekben, négy éve pedig kerületi önkormányzati képviselőként is.

Azért indulok a főpolgármesteri posztért, mert hiszem, hogy nekünk budapestieknek vissza kell vennünk a fővárost azoktól a politikusoktól, akik csupán egy politikai homokozót látnak benne, akik korrupt céljaik érdekében fosztogatják, és akik gondolkodás nélkül megbénították, ha érdekeik éppen úgy kívánták.

Budapestnek olyan városvezetésre van szüksége, amely nem ráncigálni akarja a várost az aktuális politikai széljárásnak megfelelően, hanem vele együtt haladva utat nyit fejlődésének.

Én főpolgármesterként azonnal nekikezdenék a budapestieket valóban érintőproblémák megoldásának: javítanék a közösségi közlekedés minőségén és megteremteném a BKV hosszú távon is fenntartható finanszírozását. Bérlakásprogramot indítanék, mert elfogadhatatlan, hogy miközben a fővárosi fiatalok többségének legégetőbb problémája a lakhatás, lakások ezrei állnak üresen. Növelném a zöldterületek arányát, mert lassan belefulladunk a szmogba. Bölcsőde és óvodaépítési programot indítanék, hogy egy anyának se kelljen választania család és munka között.

01_ker 02_ker 03_ker
04_ker 05_ker 06_ker
07_ker 08_ker 09_ker
10_ker 11_ker 12_ker
13_ker 14_ker 15_ker
16_ker 17_ker 18_ker
19_ker 20_ker 21_ker
22_ker

 

9648_poszt_v1