Kommunikációs munkatársat keresünk!

Érdekel a politika, és szeretnél aktívan részt venni Magyarország Zöld Pártjának működésében? Van tapasztalatod intézményi online kommunikációban? Ha érdekel ez a kihívás és a feltételeknek is megfelelsz, illetve a szakmai ismeretek közül legalább az egyiket magadénak tudod, de a többit is szívesen megtanulod, akkor jelentkezz pályázatunkra!

Elvárások:

  • legalább 1 év szakmai gyakorlat vagy elkészült referencia munka
  • felsőfokú szakmai végzettség;
  • legyél csapatjátékos, de a rád bízott feladatokat önállóan legyél képes elvégezni;
  • érdekel a politika és nem hagy hidegen a fenntarthatóság illetve a társadalmi egyenlőtlenségek igazságtalansága.

Szakmai ismeretek:

  • ismered és magabiztosan használod a legtöbb közösségi média felületet, készítettél már élő videót, nem ijedsz meg egy analítikától és boldogulsz a hirdetésekkel is;
  • készítettél és működtettél már honlapot, WordPress felületen boldogulsz, nem okoz gondot összerakni egy landing page-t és a css-be vagy a HTML-be is bele mersz nyúlni egy kis beállítási finomításért;
  • hírlevelek készítésével, tervezésével és adatbázis kezelési ismeretekkel rendelkezel, GDPR-ról van fogalmad, ismered a főbb rendszereket, de nem okoz gondot alkalmazkodni egyedi megoldásokhoz sem.

.

A jelentkezés feltétele továbbá egy önéletrajz és egy motivációs levél is.

Jelentkezési határidő:  2021.január 31.

Munkavégzés helye: Budapest V. kerület

Foglalkoztatási forma: határozott idejű vállalkozói vagy munkavállalói szerződés
Munkaidő: heti 40 órás állás, rugalmas munkaidő

Bérezés: megegyezés szerint
A pályázatot a kommpalyazat@lehetmas.hu címre kell elküldeni. A tárgy mezőbe kérjük, írd be: “kommunikációs munkatárs”.

Adatkezelési tájékoztató:

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679 rendelete (a továbbiakban: GDPR) rendelkezéseinek történő megfelelés céljából ezúton tájékoztatjuk a pályázatra jelentkezőket, hogy  az adatkezelés célja a megfelelő munkaerő kiválasztása. Az adatkezelés jogalapja a jelentkező hozzájárulása. A kezelt adatok köre: a pályázati anyagban/önéletrajzban szereplő személyes adatok. A pályázatra megküldött anyagok megőrzésére eredménytelen pályázatok esetén a pályázati eljárás lezárultát (az állás betöltését) követő 30 napig kerül sor, ezt követően a teljes pályázati anyag megsemmisítésre kerül. 

A személyes adatok kezelője a Lehet Más a Politika Országgyűlési Képviselőcsoportjának Hivatala (postacím: 1358 Budapest, Széchenyi rkp. 19., telefon: +36-1-441-4540).

Az adatkezelő képviselője: Sipos Nikoletta hivatalvezető (+36-1-441-5156, lmp@parlament.hu).

 

2021-01-22T17:25:40+00:00 2021. 01. 22.|Álláspályázatok|

Kövessen minket a Facebook-on!


This will close in 20 seconds