fbpx
Apostol Klaudia 2018-04-05T22:21:14+00:00

Apostol Klaudia

Lehet Más a Jövő társelnöke

Korábban iskolapszichológusként azt tapasztaltam, hogy az emberek félnek kifejezni véleményüket. Véleményem szerint ennek szerepe van társadalmunk általános állapotának. Javítani szeretnék korosztályom helyzetén.

Célom a fiatal felnőttek, a pályakezdők és a családalapítók életének megkönnyítése, hiszen ezzel megállítjuk az elvándorlást, és bevonjuk őket közéleti ügyekbe. E célból kezdeményeztem többek között a 16 éves választói korhatár bevezetését, és a HÖK reformját, illetve egy ifjúságkutatást. Fontosnak tartom a nők politikai aktivitásának növelését, a minőségi oktatás megteremtését és a részvételiség fokozását. Az elmúlt évben több kerekasztalon és ifjúsági vitán vettem részt, illetve energiáimhoz mértem segítettem a programalkotást – ifjúsági programalkotás kezdeményezésével, egészségügyi és oktatási fejezetekhez anyaggyűjtéssel.OEVK jelöltként első sorban az agglomerációban élő fiatalok helyzetével szeretnék foglalkozni.

Fiatalként azt élem meg, hogy elrabolták az országunk múltját, megnehezítik a jelenünket, viszont nem szeretném tétlenül nézni, hogy el akarják lopni a jövőnket is.

Elérhetőség:

Facebook oldalhttps://www.facebook.com/apostolklaudiaalexandra/