fbpx

Dr. Keresztes László Lóránt: „A változás Baranyából indul!”

Pécs tökéletes példája annak, hogy mit tett a Fidesz és a baloldal hazánkkal az elmúlt évtizedekben. A város lakói 2009-ben váltották le a bukott szocialista városvezetést, de ezért cserébe mindenkinél korábban tapasztalhatták meg, hogy a Fidesz micsoda pusztítást végez. Itt már 9 éve garázdálkodik Csizi Péter és Páva Zsolt, és ezt mindannyian a bőrünkön érezzük.

A Fidesz közel egy évtizedes rombolására azonban nem lehet válasz, hogy a már többszörösen bukott baloldal jelöltjeit támogatjuk újra. Ki kell lépnünk ebből az ördögi körből, és a jövőt kell építenünk. Az LMP ezért a helyi emberekkel akar együtt dolgozni ezen. Az ország és a város sorsán akkor tudunk változtatni, ha mind a Fideszt, mind a szocialistákat oda küldjük, ahova valók: a múlt részévé tesszük őket. Városunkat az eddig ki nem használt lehetőségeire alapozva fejlődési pályára tudjuk állítani, Pécset igazi “bezzegvárossá” tesszük.

A tapasztalataink azt mutatják, hogy igazunk van: napról napra egyre többen csatlakoznak hozzánk, így mára az LMP lett a legerősebb ellenzéki erő a megyében. Emberek százaival találkozunk minden héten, akik elmondják, hogy bíznak bennünk és támogatják a közös ügyünket.

2009-ben a Fidesz pusztítása Baranyából indult. 2018-ban a változás Baranyából indul!

2018-03-12T11:21:43+00:00 2018. 01. 22.|Baranya|