fbpx

Óriási siker volt az LMP pécsi fóruma – VIDEÓ!

A Palatinus Hotel minden mozdítható székére szükség volt, amikor az LMP-re kíváncsi tömeg megtöltötte a szálloda Bartók termét. A több mint háromszáz érdeklődő előtt Dr. Keresztes László Lóránt és Hohn Krisztina, az LMP – Új Kezdet pécsi jelöltjei beszéltek arról, hogyan képzelik el a város és Baranya megye jövőjét.

Szél Bernadett miniszterelnök-jelölt elmondta, hogy az LMP olyan adórendszert ajánl Magyarországnak, amivel mindenki jobban jár, aki havi egymillió alatt visz haza. Kiemelte az oktatáspolitika jövőjét is: az LMP radikálisan megemelné az oktatásra fordított költségvetési forrásokat.

Gémesi György, az Új Kezdet elnöke, Gödöllő polgármestere arról beszélt, hogy konzervatívként miért tud azonosulni az LMP programjával, és hogy a Fideszből kiábrándult, de jobboldali érzelmű szavazók számára az LMP és az Új Kezdet szövetsége jelenti az új politikai otthont.

Kivezetjük az országot az elmúlt 27 év mocsarából

Mi mindenhol ott vagyunk, és mindenhol ott leszünk. Múlt héten Pécsett jártunk, ahová szó szerint hazajárok. A plakátkormányzással ellentétben mi ugyanis valóságban élünk és azért dolgozunk, hogy végre új korszak kezdődjön Magyarországon!

Közzétette: Szél Bernadett – 2018. január 27.

2018-03-05T12:04:33+00:00 2018. 02. 02.|Baranya|