fbpx
Csárdi Antal 2018-04-05T21:53:33+00:00

Csárdi Antal

Fővárosi képviselő

1976-ban születtem Budapesten. Két kislányom van, Kamilla és Jázmin. A Ceglédi Közgazdasági Szakközépiskolában érettségiztem, majd könyvelői és programozói végzettséget szereztem. Anyai ági rokonom Budapest első polgármestere, a várost 1873 és 1896 között irányító Kamermayer Károly.

Kereskedő családból származom, vállalkozásomat 1998 óta vezetem Ferencvárosban, a Vámház körúti Vásárcsarnokban van üzletem. 2009 decemberéig a KISOSZ budapesti szervezetének alelnökeként társadalmi munkában érdekvédelmi munkát folytattam, a helyi kisvállalkozásokat támogatva.

Az LMP-be 2009-ben léptem be. A 2010-es országgyűlési választáson az LMP ferencvárosi jelöltje voltam, 2010 októberétől a IX. kerületi képviselőtestületben az LMP önkormányzati képviselője és frakcióvezetője is. A 2014-es önkormányzati választásokon az LMP főpolgármester-jelöltje és listavezetője, a választásokat követően a párt fővárosi képviselője lettem.

Ahhoz, hogy Budapestet igazán otthonunknak érezzük, közösséget kell alkotnunk a benne élő többi emberrel, együtt kell büszkének lennünk a városunkra, együtt kell alakítanunk azt, és közösen kell döntenünk sorsáról. Célom, hogy részvételi és egyben valódi képviselete legyen a Várnegyednek, a Belvárosnak, Ferencvárosnak és Józsefvárosnak, azért kérem szavazatukat az orsszággyűlési választáson, hogy Budapestet végre vissza tudjuk adni a budapestieknek!

 

Elérhetőség:

Facebook oldal: https://www.facebook.com/csardiantal/