fbpx
Kis-Szeniczey Kálmán 2018-04-05T21:15:45+00:00

Kis-Szeniczey Kálmán

LMP Országos Politikai Tanács elnökségi tagja, Bács-Kiskun megyei önkormányzati képviselő

Kiskunfélegyházán születtem 1967-ben városalapító, redemptus családok leszármazottjaként. Gödöllőn szereztem okleveles agrármérnöki, majd térség- és vállalkozásfejlesztési menedzser diplomát. Egyéni vállalkozó, családi gazdálkodó vagyok, 17 éve biotermelő.

A politikával, közélettel a rendszerváltás óta – akkor még egyetemistaként – kezdtem foglalkozni. A családból hoztam, a génjeimben hordozom a föld, a természet, a haza, valamint az igazság szeretetét és tiszteletét. Éppen ezért küzdök a társadalmi-gazdasági különbségek mérséklésért, a túlzott egyenlőtlenségek csökkentésért és a helyi közösségek megerősítésért. Szívügyem a vidék és a gazdatársadalom.

Az LMP-nek 2009 ősze óta vagyok tagja, azóta valamennyi kampányban részt vettem aktivistaként vagy képviselő-jelöltként. Megyei elnökségi tag vagyok folyamatosan, a párt színeiben a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés képviselője, az OPT elnökségi tagja második ciklusban. Aktívan részt vállaltam a párt stratégiájának és programjának alakításában. Egy helyi környezetvédelmi alapítvány kuratóriumának elnökségi feladatait is ellátom

Legyen más a rendszer! Az ökopolitika egy sajátos zöld-közösségi logika. Az ökoszociális piacgazdaság megújuló modellje hivatott leváltani a létező magyar újkapitalizmus gyalázatos rendszerét. A NER alternatívája a valódi, egyenlőbb és igazságosabb népképviseleti demokrácia.

 

Elérhetőség:

Facebook oldalhttps://www.facebook.com/kisskalmantibor/