fbpx

Zöld önkormányzatokat, zöld képviselőket

Zöld önkormányzatokat, zöld képviselőket

Újonnan megválasztott önkormányzati képviselőink kétnapos intenzív szakmai képzésen vettek részt, az Ökopolisz Alapítvány szervezésében. 

A választás előtt több jelölőszervezet is kampányolt a fenntarthatósági, környezetvédelmi és klímaváltozással kapcsolatos kérdésekkel, a választások során pedig az ország számos pontján jutottak be olyan képviselők a különböző testületekbe, akik ezekkel a témákkal kiemelten szándékoznak foglalkozni.  A képzés célja, hogy a megválasztott, zöld képviselők a következő öt évben markánsan tudják képviselni a fenntarthatósági, környezetvédelmi és a klímaváltozással kapcsolatos ügyeket az önkormányzatokban.

Ehhez számos segítséget kaptak a hétvége alatt. A képzési tematika többek között magába foglalta az általános politikai, stratégiaalkotási tudnivalókat, résztvehettek kommunikációs és médiatréningen, valamint jogi továbbképzésen.

Újpest, Óbuda és Ferencváros alpolgármesterei szívesen álltak rendelkezésükre, hogy az eredményes és hatékony önkormányzati munkához adjanak pár jó tanácsot a résztvevőknek.

2019-11-17T15:12:23+00:00 2019. 11. 17.|Környezetvédelem, Önkormányzati képviselők|