Elég volt a fosztogatásból!

Követelem, hogy a kormány állítsa meg Parragh László ámokfutását, támogassa és ne gátolja az önkormányzatok munkáját a járvány elleni védekezésben.

Követelem, hogy a kormány ne lehetetlenítse el az önkormányzatok működését és ezáltal ne nehezítse meg minden magyar ember életét! Követelem, hogy a kormány ne vonja el azokat az önkormányzati forrásokat, amelyek nélkül leállhatnak a közszolgáltatások, megbénulhat a helyi tömegközlekedés, bezárhatnak a bölcsődék.

Ugyanakkor kérem, hogy a helyi országgyűlési képviselőm a mi érdekeinket képviselje és a pártállásától függetlenül lépjen fel a tervezett intézkedések ellen!

A helyi iparűzési adó elvételének belengetése csak egy újabb bosszúállási kísérlet a kormány részéről a tavalyi önkormányzati választási vereségért. Amennyiben a kormány ezt végrehajtja, akkor nem csak az ellenzéki, hanem a kormánypárti városokat is csődbe viszi, összesen 800 milliárd forintos hiányt okozva.

Az iparűzési adó elvétele a válság miatt bajba került, sok esetben a bevételeik döntő hányadát elvesztő vállalkozásokon nem segít. Ha a kormány valóban ezen a vállalkozásokon szeretne segíteni, akkor adjon rendes összegű bérpótlékot a bajba került vállalkozások alkalmazottainak és az egyéni vállalkozóknak, emelje 9 hónapra a munkanélküli járulék idejét és növelje meg annak az összegét is!

A kormány ne fosztogassa az önkormányzatokat, hanem pótolja az önkormányzatok kieső bevételeit, mert ők ismerik a helyi vállalkozásokat, a helyi embereket és ők tudnak a leghatékonyabban segíteni!

 

 
 
 
  • Számít a véleményed! Írd meg nekünk!
  • Alulírott aláírásommal támogatom a zöld minisztérium azonnali felállítását!