fbpx

Az ellenzéki pártok újpesti szervezeteinek közös közleménye

Megértjük a fideszes Wintermantel Zsolt hisztérikus magyarázkodását a Kakukk vendéglő ügyében. Kiderült, hogy a polgármester törzshelyét legalább 52 millió forint önkormányzati megrendeléssel tömték ki. Megértjük érzékenységét és kétségbeesését, hiszen valószínűleg véget ér Wintermantel Zsolt, politikustársai és csatolmányaik féktelen habzsolása, dőzsölése a Kakukk vendéglőben, melyről fél Újpest tudott, és számtalan újpesti nap mint nap szemtanúja volt, munkaidőben is.
Értjük a Kakukk vendéglő hisztérikus és agresszív, feljelentéssel fenyegető reakcióit is. Már ők is értik, hogy a jövőben mi nem fogunk kivételezni velük. Kellemetlen lehet megmagyarázni a többi újpesti étteremnek, hogy ők hogyan kaszáltak legalább 52 milliót az önkormányzattól, miközben mások nem voltak ilyen “szerencsések”.
Wintermantel Zsolt és a Kakukk vendéglő számára is legyen egyértelmű: a jövőben nincs habzsolás, dőzsölés, nincs kivételezés, hanem a fair play szabályai szerint egyenlő esélyeket biztosítunk mindenki számára.

 

A Momentum Mozgalom, a Demokratikus Koalíció, az MSZP, a Párbeszéd, az LMP, a Jobbik újpesti szervezetei

2019-07-19T09:14:22+00:00 2019. 07. 19.|Sajtó|