fbpx

Balázsy Péter újra elismerte, hogy esélytelennek érzi magát a választáson 

Balázsy Péter továbbra sem hajlandó lemondani a jegyzőségéről, sőt a mai napon a megyei közgyűlés Fideszes elnöke is úgy nyilatkozott, hogy az ég adta világon semmi probléma nincs azzal, ha a közigazgatást irányító jegyző indul a választásokon. Balázsy Péter a vállalhatatlan összeférhetetlenség fenntartásával maga árazza be a legjobban a választási esélyeit: teljesen egyértelmű, hogy azért nem hajlandó az egyébként a saját kampányát tönkre tevő kínos történetnek véget vetni, mert pontosan tudja, hogy veszíteni fog a választáson. 

Balázsy Péter nem is nyertese, hanem vesztese a hosszúra nyúlt fideszes jelölt-castingnak, mert neki kell az arcát adnia az egyre inkább széteső kampányhoz. Éppen ezért semmilyen kockázatot nem hajlandó vállalni, nem hajlandó feladni a biztos egzisztenciáját, még akkor sem, ha az így kialakult helyzet tovább rontja az amúgy sem rózsás esélyeit. 

A szombathelyi emberek nem fognak egy olyan emberre szavazni, aki szerint semmi kivetnivaló nincs abban, hogy a Vas megyei emberek adóforintjaiból folytat Fidesz kampányt.

A szombathelyi emberek olyan emberre fognak szavazni, aki lehetőséget és nem büntetést lát a jelöltségben: ezért fogja a választást Nemény András, az Éljen Szombathely jelöltje nyerni.

 

Ungár Péter,
országgyűlési képviselő, LMP

 

2019-07-24T08:34:09+00:00 2019. 07. 24.|Sajtó|