fbpx

Gulyás Gergely elismerte, hogy a kormány a rászorulókat bünteti saját alkalmatlansága miatt 

Gulyás Gergely a legutóbbi kormányinfón újra megismételte, hogy azért nem emelik az otthonápolási díjat, mert a rendszerben visszaélések vannak. Ezzel valójában azt ismerte el, hogy a kormány tíz év alatt képtelen volt egy olyan rendszert kiépíteni, ahol a visszaélés kiszűrhető, és a saját alkalmatlansága miatt ma azt a sok tízezer embert büntetik, akiknek a mindennapok szintjén rengeteget jelentene az otthonápolási díj emelése.

Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a miniszter a sokadik kérdésre sem képes egyértelmű százalékot vagy összeget mondani a visszaélések mértékére vonatkozóan: a kormány lassan tíz év után azt se tudja megmondani, hogy egyáltalán létezik-e a probléma, de biztos, ami  biztos alapon büntet mindenkit.

Ha pedig Gulyás miniszter úr ennyire szigorú a visszaélésekkel kapcsolatban, akkor sok más mellett ajánlom figyelmébe például a fővárosi parkolási rendszert, amiről maga Tarlós István is elismerte, hogy végletesen korrupt, mégse tesz a kormány semmit, pedig több pénz folyik ott el, mint amibe az otthonápolási díj emelése kerülne.

Ungár Péter,

országgyűlési képviselő

2019-07-04T09:14:40+00:00 2019. 07. 04.|Sajtó|