fbpx

Reagálás Dézsi Csaba András nyilatkozatára

Dézsi Csaba András mai nyilatkozatában azt állítja, hogy a Borkai-ügy kirobbanása után döbbent rá, hogy mit művelt az egykori polgármester a városban, hiszen ő a korábbi 12 évben „háttérbe húzódott”. Magyarán csöndben asszisztált ahhoz, hogy Borkai és köre kifossza a győrieket. A városnak olyan polgármesterre van szüksége, aki végre nem néhány helyi ügyvéd, hanem a győriek érdekében irányítja a várost: Dézsi az elmúlt években bizonyította, hogy nem ilyen.

Dézsi Csaba András most Borkai legfőbb ellenfeleként állítja be magát, miközben az elmúlt években egyszer sem emelte fel a szavát a volt polgármester ügyei miatt. Ha bizonyítani akarja állítását, akkor mondja meg, hogy az elmúlt években hányszor szavazott szemben a polgármesterrel, hányszor emelte fel a szavát a közgyűlésben a nyilvánvaló lenyúlásokkal szemben.

Láthatóan azonban sem Dézsi, sem a Fidesz nem értette meg az önkormányzati választások üzenetét, és továbbra is az az egyetlen állításuk a kampányban, hogy nem kap majd fejlesztési forrást az a város, ahol nem kormánypárti a polgármester. Erre azonban pont Győr az egyik ellenpélda, ahol 1998 és 2002 között Balogh József felvirágoztatta a várost, odacsábította többek között az Audit, úgy, hogy Dézsi Csaba András volt az egyik alpolgármester.

Ungár Péter
országgyűlési képviselő (LMP)

2020-01-10T12:24:19+00:00 2020. 01. 10.|Sajtó|