fbpx

LMP: A Becsó-ház az igazi Nógrádikum

Az LMP álláspontja szerint Nógrád megye egyes választókörzete szinte teljes mértékben a fideszes Becsó Zsolt családi vállalkozásává vált.

Az LMP álláspontja szerint a fideszes urambátyám világ egyik tökéletes lakmuszpapírja, hogy a Nógrád 01-es választókerületben a Fidesz jelöltségét Becsó Zsolt öccse, Becsó Károly örökölte.

Nem meglepő egy olyan országban, ahol csak a miniszterelnök közvetlen családtagjai nyernek milliárdos közbeszerzéseket. A haveroknak és családtagoknak történő közpénz kiszivattyúzásra újabb példa, hogy Nógrád megyében a Becsó-család által tulajdonolt gazdasági társaság nyert el pályázati pénzeket hollókői vendégház, pásztói teniszcentrum, és helyi szállodaépítési beruházásokra. Sajtóértesülések szerint ráadásul a létesítményeket kizárólag a család és a fideszes belső kör használhatja.

Döbbenetes, hogy újabb közpénz milliárdokat szór el a kormányzat magán-wellness használatra a helyi turizmus és a KKV-szektor fellendítése helyett.

A Fidesz-kormányzat az elmúlt 8 évben tönkretette a magyar kis- és középvállalkozásokat, akik a tőkehiány és a pályázati rendszer elképesztő fonódó korrupciója miatt 2018-ban már semmi támogatásra nem számíthatnak a központi kormányzattól. Nógrád megyében ez különösen hangsúlyosan érvényesül.

Az LMP a magyar kis-és középvállalkozásokkal köt stratégiai szövetséget és egy erős LMP-vel Nógrád megyének, a magyar családoknak és a helyi vállalkozásoknak is valódi képviselete lesz az Országgyűlésben.

Dömsödi Gábor
LMP országgyűlési képviselő-jelöltje
Pásztó polgármestere

2018-03-28T10:32:46+00:00 2018. 03. 28.|Sajtó, Uncategorized|