fbpx

Most mi jövünk!

Április 8-án szavazz az LMP-re, a 20-as listára!

Vegyük kezünkbe a sorsunkat!

Évek óta azt hallgatjuk, hogy Magyarország jobban teljesít, miközben felélték a jövőnket, és százezrek menekültek el az országból a jó oktatás, a működő egészségügy és a biztos megélhetés reményében. Évek óta azt hallgatjuk, hogy a politika csak ilyen lehet, és kevesen vagyunk ahhoz, hogy ezen változtassunk.
Mi azt mondjuk, hogy a politika lehet más. Mi olyan országot akarunk, ahol számít a szavunk, és azt is tudjuk, hogy mi vagyunk többen!
Április 8-án vegyük kezünkbe a sorsunkat. Most mi jövünk!

Célunk a rendszerváltás utáni politika be nem tartott ígéreteinek beteljesítése. Elkészítettük az ország problémáit megoldani képes Megújuló Magyarország programját, és most először miniszterelnök-jelöltet állítottunk Szél Bernadett személyében.

Magyarországnak új irányra, új politikára és új vezetőkre van szüksége. Nekem azonban az új politika nem csupán egy szlogen. Nem az elmúlt évtizedek politikájának újracsomagolása, hanem valódi irányváltás. Irányváltás, melynek első és legfontosabb eleme a politikusok és a választók közötti bizalom újraépítése: ehhez nemcsak új és megbízható vezetőkre, de új hozzáállásra is szükség van.

– Szél Bernadett, miniszterelnök-jelölt

A Szél-terv 7 pontja garantálja, hogy nem leszünk többé következmények nélküli ország, hogy senkinek nem kell majd egyik hónapról a másikra élnie. Biztosítja a valóban működő, és valóban ingyenes állami egészségügyet, és a világszínvonalú oktatást, amellyel mi is a 21. századi okosforradalom nyertesei között lehetünk. Új társadalmi szerződést kötünk gazdagok és szegények, fiatalok és idősek, nők és férfiak között, stratégiai partnereink pedig a magyar kisvállalkozások és munkavállalók lesznek.

Egy szavazatra vagyunk a korszakváltástól.
Április 8-án szavazz az LMP-re, a 20-as listára!

2018-04-07T09:46:05+00:00 2018. 04. 02.|LMP|